Zestawy cateringowe

catering w gdańsku jaki wybrać
wepik-2021825-153339

Catering

Bufet w Emdeku  to nowa jakość na rynku  cateringu w Gdańsku. Wiemy jak stworzyć doskonały catering. Zamawiając u nas dania cateringowe, zjesz smacznie i skorzystasz z dostarczania zamówionych potraw pod wskazany adres. Catering  opieramy w większości o ulubione potrawy kuchni polskiej. Jesteśmy  firmą z Gdańska,  oferującą najwyższej jakości dania. Wszystkie produkty wykonujemy niezwykle starannie w oparciu o tradycyjne receptury, bez użycia konserwantów i chemicznych ulepszaczy. Skorzystaj także z naszej oferty na posiłki regeneracyjne.

ZESTAWY NA ZAMÓWIENIE

CENY PODLEGAJĄ NEGOCJACJI

ZESTAW IMPREZOWY 1

ZESTAW dla 8 OSÓB 

Kaczka pieczona z jabłkami-1szt             

Pieczeń wieprzowa-4 porcje

Gołąbki w sosie pomidorowym-4szt

Kotlet de volaille-4szt

Kieszonki schabowe z pieczarkami-4szt

Skrzydełka na ostro-4szt

Ziemniaczki opiekane-1kg

2 rodzaje surówek(2×0,5kg)

Cena zestawu :545zł

ZESTAW IMPREZOWY 1

ZESTAW dla 12 OSÓB

Kaczka pieczona z jabłkami-2szt

Pieczeń wieprzowa-6 porcji

Gołąbki w sosie pomidorowym-6szt

Kotlet de volaille-6szt

Kieszonki schabowe z pieczarkami-6szt

Skrzydełka na ostro-6szt

Ziemniaczki opiekane-1,5kg

2 rodzaje surówek(2×0,8kg)

Cena zestawu :710zł

ZESTAW IMPREZOWY 1

ZESTAW dla 16 OSÓB 

Kaczka pieczona z jabłkami-2szt

Pieczeń wieprzowa-8 porcji

Gołąbki w sosie pomidorowym-8szt

Kotlet de volaille-8szt

Kieszonki schabowe z pieczarkami-8szt

Skrzydełka na ostro-8szt

Ziemniaczki opiekane-2kg

2 rodzaje surówek(2×1,2kg)

Cena zestawu :845zł

 

ZESTAW IMPREZOWY 2

ZESTAW DLA 8 OSÓB

Golonka pieczona 4 szt

Kotlet schabowy 4 szt.

Udko faszerowane 4 szt

Szaszłyk drobiowy 4 szt

Zrazy wieprzowe w sosie 4 szt

Bigos myśliwski  1 kg

Ziemniaczki opiekane 1 kg

Sałatka chłopska 1 kg

Sos chrzanowy 0,3 kg

Cena zestawu: 580zł

ZESTAW IMPREZOWY 2

ZESTAW DLA 12 OSÓB

 Golonka pieczona 6 szt

Kotlet schabowy 6 szt

Udko faszerowane 6 szt

Szaszłyk drobiowy 6 szt

Zrazy wieprzowy w sosie 6 szt

Bigos myśliwski  1,5 kg

Ziemniaczki opiekane 1,5 kg

Sałatka chłopska 1,2 kg

Sos chrzanowy 0,5 kg

Cena zestawu: 730zł

 

ZESTAW IMPREZOWY 2

ZESTAW DLA 16 OSÓB

Golonka pieczona  8 szt

Kotlet schabowy 8 szt

Udko faszerowane 8 szt

Szaszłyk drobiowy 8 szt

Zrazy wieprzowe w sosie 8 szt

Bigos myśliwski  2 kg

Ziemniaczki opiekane 2 kg

Sałatka chłopska 1,6 kg

Sos chrzanowy 0,7 kg

 Cena zestawu: 865zł

ZESTAW IMPREZOWY 3

ZESTAW NA 16 OSÓB

OBIAD:

Rosół z makaronem-16porcji

Kotlet de volaille-10szt

Zraz wieprzowy w sosie-10szt

Polędwiczka wieprzowa w sosie-10 porcji

Roladka drobiowa-10 porcji 

3 Rodzaje surówek –2,4kg

Ziemniaczki opiekane-2kg

Ziemniaki z wody z koperkiem-2kg

ZAKĄSKI:

Łosoś w galarecie-8 porcji

Schab po warszawsku-8 porcji

Śledź po japońsku-8 porcji

Patery mięs pieczonych-18 porcji

Patera zakąsek-24 porcje

Sałatka jarska-8 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakem-8 porcji

KOLACJA:

Gulasz a’la strogonow-16 porcji

CENA ZESTAWU: 1869 ZŁ

 

ZESTAW IMPREZOWY 3

ZESTAW NA 24 OSOBY

OBIAD:

Rosół z makaronem-24porcji

Kotlet de volaille-15szt

Zraz wieprzowy w sosie-15szt

Polędwiczka wieprzowa w sosie-15 porcji

Roladka drobiowa-15 porcji 

3 Rodzaje surówek –3,6kg

Ziemniaczki opiekane-3kg

Ziemniaki z wody z koperkiem-3kg

ZAKĄSKI:

Łosoś w galarecie-12 porcji

Schab po warszawsku-12 porcji

Śledź po japońsku-12 porcji

Patery mięs pieczonych-18 porcji

Patery zakąsek-36 porcji

Sałatka jarska-12 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakem-12 porcji

KOLACJA:

Gulasz a’la strogonow-24 porcje

CENA ZESTAWU: 2860 ZŁ

ZESTAW IMPREZOWY 3

ZESTAW NA 32 OSOBY

OBIAD:

Rosół z makaronem-32porcji

Kotlet de volaille-20szt

Zraz wieprzowy w sosie-20szt

Polędwiczka wieprzowa w sosie-20 porcji

Roladka drobiowa-20 porcji 

3 Rodzaje surówek –4,8kg

Ziemniaczki opiekane-4kg

Ziemniaki z wody z koperkiem-4kg

ZAKĄSKI:

Łosoś w galarecie-16 porcji

Schab po warszawsku-16 porcji

Śledź po japońsku-16 porcji

Patery mięs pieczonych-32 porcji

Patery zakąsek-48 porcji

Sałatka jarska-16 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakem-16 porcji

KOLACJA:

Gulasz a’la strogonow

36 porcji

CENA ZESTAWU: 3870ZŁ

 

ZESTAW IMPREZOWY 4

ZESTAW NA  10 osób

OBIAD:

Rosół z makaronem – 10 porcji

Kotlet de volaille-8 porcji

Zraz wieprzowy w sosie-8 porcji

Pierś faszerowana- 8 porcji

Kaczka pieczona(mięso porcjowane)-8 porcji

Ziemniaczki opiekane-1,2kg

Ziemniaki z wody z koperkiem-1,2kg

3 rodzaje surówek-3x 0,5kg

ZAKĄSKI:

Patera zakąsek-mała

Łosoś w galarecie-5 porcji

Schab po warszawsku-5 porcji

Śledź po japońsku-8 porcji

Sałatka grecka-8 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakem-8 porcji

KOLACJA:

Gulasz a”la Strogonow-10 porcji

CENA ZESTAWU: 1260ZŁ

ZESTAW IMPREZOWY 4

ZESTAW NA  16 osób

OBIAD:

Rosół z makaronem – 16 porcji

Kotlet de volaille-12 porcji

Zraz wieprzowy w sosie-12 porcji

Pierś faszerowana- 12 porcji

Kaczka pieczona(mięso porcjowane)-12 porcji

Ziemniaczki opiekane-2kg

Ziemniaki z wody z koperkiem-2kg

3 rodzaje surówek-3x 0,8kg

ZAKĄSKI:

Patera zakąsek-duża

Łosoś w galarecie-8 porcji

Schab po warszawsku-8 porcji

Śledź po japońsku-10 porcji

Sałatka grecka-10 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakem-10 porcji

KOLACJA:

Gulasz a”la Strogonow-16 porcji

CENA ZESTAWU: 2100ZŁ

ZESTAW IMPREZOWY 4

Zestaw na 20 osób

OBIAD:

Rosół z makaronem – 20 porcji

Kotlet de volaille-15 porcji

Zraz wieprzowy w sosie-15 porcji

Pierś faszerowana- 15 porcji

Kaczka pieczona(mięso porcjowane)-15 porcji

Ziemniaczki opiekane-2,5kg

Ziemniaki z wody z koperkiem-2,5kg

3 rodzaje surówek-3x 1,5kg

ZAKĄSKI:

Patera zakąsek-duża i mała

Łosoś w galarecie-10 porcji

Schab po warszawsku-10 porcji

Śledź po japońsku-12 porcji

Sałatka grecka-12 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakem-12 porcji

KOLACJA:

Gulasz a”la Strogonow-20 porcji

CENA ZESTAWU: 2520ZŁ

ZESTAW IMPREZOWY 5

ZESTAW NA 16 OSÓB

OBIAD:

Rosół z makaronem- 16 porcji

Kotlet de volaille- 10 porcji

Zraz wieprzowy w sosie- 10 porcji

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym- 10 porcji

Roladka drobiowa- 10 porcji

3 rodzaje surówek- 3x 0,8 kg

Ziemniaczki opiekane-2 kg

Ziemniaki z wody z koperkiem- 2 kg

ZAKĄSKI:

Łosoś w galarecie- 8 porcji

Schab po warszawsku- 8 porcji

Śledź po japońsku- 8 porcji

Patery mięs pieczonych – 18 porcji

Patera zakąsek- 24 porcje

Sałatka jarska- 8 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakiem- 8 porcji

KOLACJA:

Barszcz z pasztecikiem- 16 porcji

Szaszłyki drobiowe- 12 porcji

Leczo- 12 porcji

CENA ZESTAWU: 1946 ZŁ

ZESTAW IMPREZOWY 5

ZESTAW NA 24 OSOBY

OBIAD:

Rosół z makaronem- 24 porcji

Kotlet de volaille- 16 porcji

Zraz wieprzowy w sosie- 16 porcji

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym- 16 porcji

Roladka drobiowa- 16 porcji

3 rodzaje surówek- 3x 1,2 kg

Ziemniaczki opiekane-3 kg

Ziemniaki z wody z koperkiem- 3 kg

ZAKĄSKI:

Łosoś w galarecie- 12 porcji

Schab po warszawsku- 12 porcji

Śledź po japońsku- 12 porcji

Patery mięs pieczonych – 24 porcji

Patera zakąsek- 30 porcje

Sałatka jarska- 12 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakiem- 12 porcji

KOLACJA:

Barszcz z pasztecikiem- 24 porcji

Szaszłyki drobiowe- 12 porcji

Leczo- 12 porcji

CENA ZESTAWU: 2845 ZŁ

ZESTAW IMPREZOWY 5

ZESTAW NA 32 OSOBY

OBIAD:

Rosół z makaronem- 32 porcji

Kotlet de volaille- 20 porcji

Zraz wieprzowy w sosie- 20 porcji

Polędwiczka wieprzowa w sosie grzybowym- 20 porcji

Roladka drobiowa- 20 porcji

3 rodzaje surówek- 3x 1,6 kg

Ziemniaczki opiekane-4 kg

Ziemniaki z wody z koperkiem- 4 kg

ZAKĄSKI:

Łosoś w galarecie- 16 porcji

Schab po warszawsku- 16 porcji

Śledź po japońsku- 16 porcji

Patery mięs pieczonych – 32 porcji

Patera zakąsek- 40 porcji

Sałatka jarska- 16 porcji

Sałatka z grillowanym kurczakiem- 16 porcji

KOLACJA:

Barszcz z pasztecikiem-32porcje

Szaszłyki drobiowe- 16 porcji

Leczo- 16 porcji

CENA ZESTAWU: 3860 ZŁ

*1 PORCJA ZUPY = 250 ML- Możliwa zmiana rodzaju zupy.

Zupę oraz dania na kolację dowozimy w formie  DO ODGRZANIA.

ZESTAWY MOGĄ PODLEGAĆ DROBNYM MODYFIKACJOM PRZEZ KLIENTA.

PRZY DUŻYCH RÓZNICACH-MODYFIKACJACH  MOŻLIWA ZMIANA CENY

KOŃCOWEJ.

Zamówienia przyjmujemy:

Telefonicznie-733 445 459 lub 798 871 398

E-mailowo- bufetemdek@wp.pl

lub osobiście od wtorku do piątku od 10:00 do 16:00.

Składając zamówienie należy podać:

– wybraną datę i godzinę realizacji 

– co zamawiamy 

– dokładny adres dostawy

– dane kontaktowe (numer telefonu, imię i nazwisko)

Możliwość modyfikacji zamówienia do 4(słownie czterech) dni od realizacji zamówienia.

W razie zamówienia firmowego ,,na fakturę” prosimy o określeniu tego w zamówieniu i pozostawienie danych firmy.

Płatność za zamówienie GOTÓWKĄ w czasie dostawy do KLIENTA.

Koszyk

logowanie

Nie masz konta ?